Jag tankte dela med mig av allt det vackra som finns har ocksa. Det vackraste for mig ar folkrorelserna, alla manniskor som kampar, forbattringarna. Men det finns ocksa enorma mangder konst! Jag har varit pa en av mitt livs basta Shakespeareforestallning: “Stormen” som sattes upp av ett cirkussallskap. I mina kvarter finns barer, restauranger, musikscener, konstutstallningar i en kvantitet  och kvalitet jag inte sett i nagon europeisk huvudstad. Har kommer ett urval av den gatukonst jag sett hittills:

Image
Carrera décima con avenida Jiménez

ImageCarrera décima con avenida Jiménez

Image
Carrera décima con avenida Jiménez

Image
Carrera décima con avenida Jiménez

Image
Carrera décima con avenida Jiménez

Image
Carrera décima con avenida Jiménez

Image
Calle 26 Centro de la memoria histórica

Image
Calle 26 Centro de la memoria histórica

Image
Calle 45 cerca a la universidad nacional

Image
Calle 57 con avenida Caracas

ImageTransmilenio Caracas, parada Marly
Image
Carrera séptima con calle 46

Image
Universidad Nacional de Colombia, durante Congreso para la Paz

Image
Universidad nacional de Colombia

Image
Universidad nacional de Colombia

ImageCarrera 4 con calle 20

Universidad nacional_Plaza Che
Plaza Che, Universidad nacional de Colombia

Advertisements